kleur houtschaduwSchildersbedrijf komiesshadowekschilders

Welkom op de website van

Schildersbedrijf Komies.

In 1994 opgericht door Eddie Komies, na 15 jaar te hebben gewerkt voor een ander schildersbedrijf zag hij kans voor zichzelf te beginnen en een eigen draai te geven aan het ondernemerschap en het schildersvak. Met een bescheiden, gemotiveerde en vakkundige team die allen verf in hun aderen hebben stromen is hij deze uitdaging aangegaan. Schildersbedrijf Komies is dan ook een begrip in het Oldambt en heeft gestaag een trouwe klantenkring opgebouwd en werkt met partners in de regio die op elkaar kunnen bouwen.

bedrijfsauto komies schilder

Bent u op zoek naar een schilder voor uw woning of bedrijfspand? Voor buiten en/of binnen? Of bent u op zoek naar een goed adres voor uw glaswerk? Dan bent u bij ons op het juiste (web)adres!

Schildersbedrijf Komies uit Winschoten biedt u een breed scala aan mogelijkheden, waarover wij u graag willen informeren.

Met behulp van uitsluitend 1ste klas kwaliteitsproducten, krijgt u altijd het gewenste resultaat.

En dat tegen een uiterst betaalbare prijs!

ekschilders.nl

Schildersbedrijf Komies is ook milieubewust! We zijn trots dat wij ook een steentje bijdragen aan een betere milieu en we zijn ook VCA DNV gecertificeerd voor veiligheid door het gebruik van gecertificeerd materiaal en personeel.

Dus uw huis beschermen tegen de elementen, uw woning waardevast of verhogend maken, uw interieur een frisse kleur waar u zich thuis gaat voelen, een behaaglijke warmte in huis met lagere stookkosten door isolatieglas, het kan, en het kan milieubewust!

blikken verf gespiegeld

Partners schildersbedrijf Komies

blikken verf